Ministrul Sănătății: toate persoanele peste 65 de ani vor fi carantinate cu sau fără Covid-19 VIDEO

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a anunțat, joi într-un interviu pentru Realitatea Plus că autoritățile se gândesc la carantinarea persoanelor vârstnice dacă nu se respectă regulile și dacă starea de urgență „persistă mai mult decât ne așteptam”.

Dorim să credem că sunt dor câteva cuvinte aruncate-n vânt pentru a băga în sperieți românii care încalcă regulile de restricție, dar potrivit interviului, ale imaginilor credem că ministrul a cam exagerat și nu facem decât să reproducem textul apărut pe un site foarte cunoscut, realitatea.net, adăugând și materialul video.

”Pot ucide cu dinții și cu mâinile”: un arhiepiscop exorcist povestește puterea celor posedați

„Ne-am gândit efectiv și la niște metode să îi ducem într-un hotel, să-i ducem într-o camera cu tot confortul în care să vina cineva și să aibă grijă de ei. Dar rămâne în funcție de evoluție”, a precizat Nelu Tătaru. Întrebat cum vor reuși autoritățile să le asigure o cazare în condițiile în care există un număr mic de spații, Nelu Tătaru a spus că „sunt într- adevăr puține spații, dar când este stare de urgență și cazurile continuă și ei trebuie protejați și nu-și mai găsesc liniștea în niciun caz la ei, atunci spațiile le vom găsi, în hoteluri , rechiziționate sau nu, contra cost sau nu”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.