Ministrul Sănătății din Marea Britanie, Dorries, a fost diagnosticată cu coronavirus

Nadine Dorries, ministrul britanic al sănătății a fost testată pozitiv pentru coronavirus și se află în carantină, relatează Reuters. Dorries a spus că a luat „toate măsurile de precauție recomandate” imediat ce i s-a pus de diagnosticul.

”Public Health England a început urmărirea detaliată a contactelor, iar departamentul și biroul meu parlamentar urmează îndeaproape sfaturile lor”, a spus ea într-un comunicat emis de departamentul de sănătate din Marea Britanie.

Citește și Declarația îngrijorătoare a ministrului german al sănătății: ” Închiderea granițelor nu va opri coronavirusul”

The Times a raportat că Dorries s-a întâlnit sute de oameni în Parlament săptămâna trecută și a participat la o primire cu premierul Boris Johnson. Marți, numărul mortilor în Regatul Unit din cauza focarului de coronavirus a crescut la șase, au spus oficialii britanici din domeniul sănătății.

Ministerul Sănătății a mai declarat că numărul persoanelor testate pozitiv pentru cu coronavirus a crescut la 373 de la 319.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.