Ministrul iranian al sănătății începe să transpire la conferință: pozitiv la coronavirus/ VIDEO

Iraj Harirchi își șterge transpirația la o conferință de presă alături de purtătorul de cuvânt al guvernului, Ali Raibiei

Ministrul adjunct al sănătății din Iran, Iraj Harirchi, a rezultat pozitiv la testul coronavirus, a declarat Alireza Vahabzadeh, consilier al ministrului într-un tweet, subliniind că Harirchi a fost în fruntea luptei împotriva virusului. Harirchi a confirmat că este sigur că a fst infectat în Iran și a adăugat că epidemia cu sigurață va fi învinsă.

Citește și Coronavirus, rata mortalității în funcție de vârstă, sex și boli preexistente

Harirchi a apărut luni într-o conferință de presă alături de purtătorul de cuvânt al guvernului, Ali Raibiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.