Ministrul indian se vaccinează împotriva coronavirusului: pozitiv după o lună

Premierul indian Narendra Modi a anunțat efortul enorm de a vaccina 60% din cei 1,38 miliarde de locuitori. Între timp, ministrul Sănătății din Haryana, care încercase un vaccin local acum o lună, anunță că este infectat.

În urmă cu peste o lună,   a fost supus unei campanii experimentale de vaccinare împotriva Covid-19, începută de industria locală Bharat Biotech, dar acum ministrul sănătății din statul indian Haryana a fost infectat. A anunțat-o el însuși cu un tweet.

Un adevărat duș rece pentru speranțele Indiei, care până în prezent a ajuns la aproximativ 10 milioane de cazuri și cel puțin 140 de mii de decese (aproape o zecime dintre cele la nivel global).

Citește și Regina Elisabeta și prințul Philip dau exemplu: se vor vaccina imediat

Cu doar câteva zile în urmă premierul indian Modi anunțase campania de vaccinare planificată pentru țară, anunțând că își propune să vaccineze cel puțin 60% din cei peste 1,38 miliarde de locuitori. O campanie, a spus el, gata să înceapă în câteva săptămâni, după furnizarea celui mai important vaccin internațional pe drum, inclusiv a celor de la Oxford-Astrazeneca și Sputnik V.

Ministrul Anil Vij a fost primul din statul său care a testat o doză de vaccin local, care, potrivit companiei, ar trebui administrată în două momente diferite , la 28 de zile distanță. Eficacitatea, explicată de Bharat Biotech, poate fi stabilită numai după 14 zile de la a doua administrare .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.