Ministrul adjunct al Sănătății britanic, Nadine Dorries pozitivă la Covid-19: a infectat-o și pe mama ei

Ministrul adjunct al Sănătății britanic, Nadine Dorries care a fost testată pozitiv pentru coronavirus , a anunțat că mama ei în vârstă de 84 de ani, a fost, și ea de asemenea, infectată, scrie Dorries pe Twitter. „Am avut rezultatele. Este pozitiv, dar este bine. Este de o fibră puternică “, a scris ea.

În ziua în care a anunțat că a contractat coronavirusul marțea trecută, vicepremierul a spus că este îngrijorată pentru mama ei care era cu ea acasă și că a început să aibe simptome „prin tuse”.

Citește și Un bebeluș din Londra devine cea mai tânără victimă a Covid-19. Numărul morților din Marea Britanie a ajuns la 11 și aproape 800 de infectați

Dorries a anunțat în ultimele zile că este în carantină la domiciliu și nu este în stare gravă. Ea a mai precizat că și unul dintre personalul său a fost testat pozivitiv cu coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.