Minciunile lui Trump sunt peste 20 de mii și formează un zid: „Wall of Lies” din New York

De la aderarea la Casa Albă după ce a învins-o pe Hillary Clinton la alegerile din noiembrie 2016, Donald Trump a spus peste 20.000 de minciuni. Cifra, bazată pe o listă întocmită de Washington Post , a inspirat o instalație de artă numită „Zidul minciunilor”: un zid format din minciunile declarate de președinte.

„Zidul minciunilor” este situat în New York, tocmai în cartierul Brooklyn și este editat de Radio Free Brooklyn . „Acesta este primul an din ultimii 51 de ani în care prețurile medicamentelor au scăzut”, se arată în acesta. „Până la sfârșitul anului viitor vom construi un zid de 50 de mile, va face o mare diferență”, se arată într-o altă minciună a președintelui. „Avem cele mai bune numere de angajare din istoria statului Pennsylvania și a întregii țări”, este o altă frază.

Citește și Trump tratat cu dexametazonă. Iată ce este

Potrivit listei Washington Post , Trump ar fi făcut 20.055 de afirmații false în 1267 de zile. Magnatul îl va provoca pe democratul Joe Biden în noiembrie pentru al doilea mandat la conducerea țării. Considerat super-favorit până de curând, potrivit ultimelor sondaje, Trump – care a dat rezultate pozitive la Covid-19 săptămâna trecută – se află la 10 puncte în spatele rivalului său .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.