Milițiile afgane, videoclip lansat ca răspuns steagului lui Trump / VIDEO

După uciderea generalului Solemaini, Donald Trump a publicat imaginea steagului american pe profilul său de Twitter . Ca răspuns la tweet-ul său, milițiile șiite afgane au publicat un videoclip înfiorător.

Ca răspuns la tweet-ul, Divizia Fatemiyoun , o miliție șiită afgană care luptă în Siria, a lansat la început un videoclip care arată drapelul american. Sub aceasta, simbolul similar rețelelor de socializare și un număr în continuă creștere: persoanele care vor fi ucise în ciocnirea dintre cele două fracțiuni, mai mult de 143 de mii de morți.

Mișcat de vânt, steagul se ridică și descoperă prezența unui sicriu. Milițienii au înfățișat metoda prin care sunt îngropați soldații americani. La sfârșitul videoclipului apare hashtag-ul #SevereRevenge, „răzbunare grea ”.

militiila

Amenințarea miliției nu este surprinzătoare, deoarece, la înmormântarea generalului Solemaini, fiica a spus: „Familiile soldaților americani staționate în Orientul Mijlociu trebuie să se aștepte la moartea copiilor lor ”.

Citește și Fiica lui Soleimani spune că Trump este „nebun ” și amenință SUA: „Vor veni zile întunecate…”

https://twitter.com/IranNewspaper/status/1214043509247877120

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.