Miliardarul Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic de minori, a fost ranit la gat in inchisoare

Miliardarul Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic de minori, a fost ranit la gat in inchisoare

Miliardarul Jeffrey Epstein a fost dus la spital după ce a fost găsit în celula sa în stare de inconștiență cu mai multe răni de cuțit ăn jurul gâtului, scrie BBC . Jeffrey Epstein în vârstă de  66 de ani este  în așteptarea procesului privind acuzațiile de trafic sexual de minori.

 

Epstein a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile care i-au fost aduse.

El este reținut în Centrul Corector Metropolitan din New York, după ce săptămâna trecută i-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune. Nu este clar cum a fost rănit Epstein,  iar anchetatorii investighează cazul pentru a stabili ce s-a întâmplat. Nu este exclusă o încercare de sinucidere sau un atac, potrivit surselor anonime citate de NBC News.

 

Epstein se află acum într-un spital din Manhattan, dar starea lui nu a fost făcută publică.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Zambete si complicitate intr-o singura imagine. Salutul dintre o jucatoare de fotbal si micul Joseph a cucerit internetul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.