Milano, masacrul bătrânilor dintr-un azil: 50 de decese din cauza coronavirusului

Cincizeci de bătrâni au murit într-un azil  din provincia Milano din cauza coronavirusului. Decesele sunt atribuite în mare parte infecției cu coronavirus din februarie până astăzi. Un număr impresionant de victime care au provocat și proteste și indignarea rudelor bătrânilor decedați.

Citește și Coronavirus Iran, 1.685 de morți. Resping ajutorul Statelor Unite

Potrivit presei italiene, Il Mattino, reşedinţa care găzduiește un număr de 130 de persoane în vârstă, a fost blocată rudelor și familiilor. După efectuarea tampoanelor, s-a  constatat o răspândire semnificativă a infecției, atât în rândul oaspeților strusturii cât  și a personalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.