Mii de oameni au format o coadă de 4 km pentru a primi colete alimentare în orașul sud-african Centurion

Mii de oameni s-au așezat la rând pentru a primi pachete cu alimente, în orașul sud-african Centurion. Filmările cu drone au arătat că înșiruirea de oameni se întindea pe 4 kilometri, scrie RTE.ie

Cam 8000 de companii din Africa de Sud au făcut donații pentru cei care au rămas fără surse de venit din cauza pandemiei de COVID-19. Mai bine de jumătate din populația țării trăia la limita sărăciei și înainte de răspândirea coronavirusului în lume. Acum, restricțiile au închis cele mai multe dintre micile afaceri care îi ajutau pe oameni să supraviețuiască.

Sute de papagali au fost uciși de un virus în Australia: alarma savanților

În această perioadă, sud-africanii devin tot mai conștienți de inegalitățile sociale foarte adânci din rândul lor. Diferențele între bogați și săraci se reflectă și în modul în care au fost impuse restricțiile. Acestea includ accesul la apă sau accesul la subvențiile sociale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.