Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 ani

Mihai Constantinescu a murit. Artistul era internat de câteva luni în spital, în comă indusă, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Avea 73 de ani.

Îndrăgitul arist s-a stins la Spitalul Floreasca. El a fost adus la spital în stare gravă, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cea care l-a găsit şi a cerut ajutorul ambulanţei a fost soţia artistului.

În urmă cu șase luni, în luna mai, Mihai Constantinescu fusese internat la Spitalul Floreasca după ce a suferit un stop cardiac. În cursul nopții a suferit un al doilea, iar apoi a intrat în moarte cerebrală. Anterior, soția artistului declarase pentru Libertatea că starea lui este gravă și a cerut tututor să se roage pentru el. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a spus de asemenea că prognosticul medicilor era rezervat.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani cu handicap își caută prieteni, anunțul pe Facebook: „Vă plătesc 7 euro pe oră”

Cântărețul s-a confruntat ani de zile cu probleme de sănătate la inimă, acesta fiind și operat. În ultima perioadă a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor. În luna martie, Constantinescu şi-a anulat toate concertele după ce a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.