Migrantii, UNHCR: numarul mortilor in timpul calatoriilor catre Europa a crescut

Migrantii, UNHCR: numarul mortilor in timpul calatoriilor catre Europa a crescut 

Din 18.408 de debarcări de pe teritoriul european în 2019, 500 de migranți au murit sau sunt dați dispăruți  în Marea Mediterană: dramatica cifră a fost declarată de către UNHCR, care indică o creștere a mortalității în mare în ciuda reducerii numărului total de victime în comparație cu ultima an.

 

În Italia în mod specific, numărul victimelor în primele patru luni a crescut la 327 de decese și dispăruți la fiecare 1000 de sosiri, comparativ cu 39 de morți și dispăruți în primele patru luni ale anului 2018.

 

Te-ar putea interesa și Parinti uituci: Se intoarc de la spital dupa ce a nascut si uita copilul in taxi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.