Imigranți, tabăra Moria din Lesbos în flăcări: evacuări în curs

O operațiune de salvare este în curs de desfășurare în tabăra de imigranți Moria de pe insula greacă Lesbos, unde au izbucnit mai multe incendii și locuiesc 12.700 de solicitanți de azil. Potrivit unui fotograf AFP, tabăra este aproape complet incendiată și unii imigranți au încercat să fugă pe jos în portul Mitilene, dar au fost blocați de poliție.

În Sri Lanka, un condamnat la moarte a fost ales în parlament

Potrivit asociației Stand by Me Lesbos, “totul arde și oamenii fug. Unii martori au declarat că locuitorii au blocat (refugiații) să se îndrepte spre satul din apropiere”, a scris el pe Twitter. Pentru agenția greacă ANA, flăcările au izbucnit după ce unii dintre imigranți au refuzat să intre în izolare după ce 35 de persoane au dat testul pozitiv pentru coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.