Migrantii, macel in largul Libiei: 150 de morti

Migrații, un nou naufragiu în largul coastei Libiei: se teme un adevărat macel: “Cea mai gravă tragedie din Marea Mediterană din 2019” Potrivit mărturiilor supraviețuitorilor, ar putea exista 150 de decese

Nou naufragiu în largul coastei Libiei, unde s-au scufundat două bărci. Dacă cifrele sunt confirmate, va fi cel mai grav masacru din Marea Mediterană din 2019: de fapt, se npare că este vorba de 150 de morți  inclusiv femei și copii. Potrivit supraviețuitorilor, la bord au fost prezenți aproximativ 300 de migranți: 137 de migranți au fost salvați.

Cele două ambarcațiuni au părăsit Khoms, în Libia, un port de aproximativ 100 de kilometri est de Tripoli și ar fi răsturnat la scurt timp după aceea. Un pescar care a fost martor al tragediei  a salvat câți migranți a putut  după care a avertizat Garda de Coastă a Libiei. În jurul lui ar fi numărat 70 de cadavre.

 

“Cel mai grav masacru din 2019 în Marea Mediterană” – “Dacă cifrele estimate sunt corecte, este cel mai mare număr de victime din centrul Mediteranei în 2019″, a explicat purtătorul de cuvânt al UNHCR pentru Africa și Marea Mediterană / Libia, Charlie Yaxley. ”

 

De Marius Bot 

Te-ar putea interesa și SUA, dupa 16 ani Trump restabileste executiile capitale in sistemul de justitie federal

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.