Migranți: Texas devine primul stat american care refuză refugiații

Texas devine primul stat care a refuzat să accepte refugiații în 2020, conform ordinului președintelui american Donald Trump, care în septembrie a lăsat în sarcina fiecărui stat american să aleagă dacă îi acceptă sau nu.

Citește și Un elev de 12 ani a deschis focul în sala de clasă și s-a sinucis: o profesoară a murit și trei elevi au fost răniți

Guvernatorul Greg Abbott a explicat că Texasul trebuie să-și concentreze finanțarea „pe cei care sunt deja aici, numărând refugiații, migranții și persoanele fără adăpost, de fapt toți texanii”.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.