Migranți, Sea Watch: „Naufragiu între Malta și Tripoli, multe victime”

Numeroși migranți ar fi murit înecați în mare într-un naufragiu al unei bărci dintre Malta și Tripoli, a denuțat  într-un tweet Sea Watch, explicând că „250 de oameni  erau  încărcați în patru bărci” și una dintre bărci s-ar fi răsturat în mare. Fiecare barcă avea la bord între 47 și 85 de persoane.

Coronavirus, alarmă în Coreea de Sud: 91 de persoane au rezultat reinfectate: ”Este doar începutul”

ONG-ul a explicat că agenția europeană Frontex a dat alarma privind prezența bărcilor pe mare:„Au fost lăsați să moară singuri în ziua de Paști de o Europă care vorbește de o solidaritate pentru oamenii care suferă ”, a adăugat Sea Watch

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.