Migranti naufragiati in largul coastei Tunisia, bilant tragic: “Cel putin 70 de morti”

Migranti naufragiati in largul coastei Tunisia, bilant tragic: “Cel putin 70 de morti”

Încă un naufragiu în Marea Mediterană: cel puțin 70 de persoane s-au înecat astăzi, datorită scufundării bărcii în apele internaționale, la 40 de mile de orașul Sfax din Tunisia. Doar 16 persoane au supraviețuit fiind  salvați de bărcile de pescuit în zonă, potrivit agenției de presă tunisiană Tap. Migranții de origine subsahariană au fugit din Libia,   iar numărul victimelor ar putea crește. În prezent, operațiunile de salvare și recuperare ale cadavrelor  sunt în curs de desfășurare de către marina tunisiană.

Cadavrele recuperate vor fi transferate la Spitalul Universitar Sfax Habib Bourguiba. Episodul tragic a fost raportat și de prasa Chourouk. “Cel puțin 70 de migranți s-au înecat astăzi din Sfax, Tunisia, într-un naufragiu. Cel mai probabil, barca a plecat din Libia, iar numărul de decese ar putea crește. Operațiunea de salvare este încă în desfășurare. 16  persoane au fost salvate de pescari ».

 

Te-ar putea interesa și Focuri de arma la Londra: un barbat cu cagula a intrat intr-o moschee

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.