Migranți, Erdogan: Grecia se comportă ca naziștii

Recep Tayyip Erdogan a arătat cu degetul spre Grecia, susținând că „nu există nicio diferență între ceea ce au făcut naziștii și imaginile care provin de la granița greacă”. Președintele turc, într-un discurs difuzat la TV și relansat de mass-media locală, a mai spus că granița unde sunt mizați mii de migranți va fi deschisă de partea turcă.

Citește și New York-ul se pregătește de un scenariu negru: au început să sape gropi

“Până la îndeplinirea tuturor așteptărilor Turciei, inclusiv libertatea de mișcare (…) actualizarea uniunii vamale și a asistenței financiare, vom continua pe granițele noastre”, a declarat liderul turc, extinzând amenințarea de a trimite migranți în „întreaga zonă mediteraneană”. Potrivit Erdogan, de fapt, „cu primăvara și temperaturi mai blânde, fluxul de migranți neregulați vizați de Europa nu se va limita la Grecia, ci se va răspândi în întreaga Mediterană”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.