Migranți, alți 12 morți în Marea Ionică: naufragiu în apropierea insulei grecești Paxi

Migranți, alți 12 morți în Marea Ionică: naufragiu în apropierea insulei grecești Paxi

Cel puțin 12 migranți au murit într-un naufragiu de lângă insula Paxi. Garda de coastă greacă a anunțat că nava, cu cel puțin 50 de persoane la bord, încerca probabil să ajungă în Italia.

Citește și Monștrii, nu bunici: și-au violat nepoata și au înregistrat abuzurile

„Până în prezent, 12 corpuri au fost recuperate. Operațiunile de căutare și salvare continuă ”, au asigurat bărbații Gărzii de Coastă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.