Migdale în timpul sarcinii previn supraponderabilitatea și ajută la dezvoltarea neurologică ale copilului

O singură migdală conține proteine,  fier, zinc, vitaminele A, B6 și E, calciu, mangan, magneziu, cupru, acid folic și riboavină.

În ciuda conținutului ridicat de grăsimi, migdalele sunt foarte sănătoase și foarte hrănitoare.

Sunt de asemenea, bogate în acid tico, o substanță care se leagă anumite minerale și le împiedică să fie absorbite. Aceasta înseamnă că suma de fierul, zincul și calciul care pot fi obținute din ele sunt reduse. Migdalele adaugă și un beneficiu puțin cunoscut și  este un mare aliat mare pentru dezvoltarea copilului pe care îl purtați în burtică, știați asta?

Studiile recente au arătat că migdalele sunt o sursă bogată de acid folic, care ajută creierul și dezvoltarea neurologică a fătului și vitamina E, care protejează copilul din viitorul risc de astm. În plus, ele sunt o sursă sănătoasă de grăsime și carbohidrați și ajuta la eliminarea kilogramelor în plus care se pun în timpul sarcinii și dau un sentiment de sațietate. O singură migdală conține proteine, fier, zinc, vitaminele A, B6 și E, calciu, mangan, magneziu, cupru, acid folic și riboavina. Este o masă foarte nutritivă pentru satisface nevoile nutriționale ale  femeii în timpul sarcinii.

Povestea paranormală a lui Ellis: ”Trăiesc cu o fantomă care încearcă să mă omoare”

Migdalele oferă și alte beneficii corpului dumneavoastră: Ele sunt o sursă excelentă de acid folic:

Migdalele sunt cele mai bune surse naturale de acid folic. Deci femeile însărcinate le pot mânca în siguranță pentru dezvoltarea corectă a fătului. Ajuta foarte mult în dezvoltarea  creierul și sistemului neurologic al copilului. Este posibil să fie necesar o cantitate adecvată de acid folic înainte și în timpul sarcinii pentru a preveni defectarea  canalelor neurale care pot provoca probleme incurabile pentru copil. Acestea includ o malformație a coloanei vertebrale sau o paralizie a membrelor inferioare.

Singurul motiv  pentru care nu ați trebui să consumați migdalele sau să le evitați, este doar dacă sunteți alergică !

De Ana Moldovan 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.