Micuțul șofer de 8 ani din Germania iar s-a urcat la volan: de data asta a tamponat un TIR

Am scris mai acum câteva zile pățania unui băiețel de numai 8 ani din Germania care a furat mașina părinților lui și a plecat ”să se plimbe” pe autostradă cu 140 km/h . Citiți aici : Copil de 8 ani la volanul unei mașini pe autostradă cu 140 km/h: ” Am vrut să mă plimb”

Dacă atunci a scăpat doar cu o mustrare, de data acesta și părinții vor fi trași la răspundere.

Surprins de poliție pe autostradă conducând cu 140 de kilometri pe oră, băiețelul revine în centrul atenției: a fost găsit din nou singur la volan mașinii părinților lui. Și de parcă asta nu ar fi fost suficient, a tamponat și un TIR în timp ce încerca să parcheze mașina.

“Băiatul nu a pățoit nimic”, precizează poliția Soest pentru ziarul german Bild, care povestește cum că, copilul a insultat și polițiștii atunci a fost mustrat.

Părinții continuă să spună că  nu au observat dispariția copilului. Însă acum versiunea lor nu mai este convingătoare: mama va fi raportată, iar poliția va alerta serviciile sociale.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.