Micuța Charlotte, în vârstă de 20 de luni, își ia adio de la tatăl ei care a murit în Australia

Pompierul Andrew O’Dwyer a murit la 36 de ani. “Charlotte ar trebui să știe că tatăl ei era un bărbat special care a plecat pe lumea cealaltă doar pentru că era un erou”

Îmbrăcată cu o rochiță albă, o medalie pe piept, dar prea mică pentru a înțelege cu adevărat ce se întâmplă. Charlotte are doar 20 de luni, și poartă o cască lângă sicriul tatălui ei Andrew O’Dwyer , unul dintre pompierii care a  murit în Australia în încercarea de a îmblânzi focurile care devastează țara.

Ea rătăcește printre necunoscuții din sală în timpul comemorării funerare. Mănâncă chipsuri dintr-o pungă, și se întinde sub sicriul tatălui ei, în timp ce cei mai mari nu-și pot reține lacrimile.

Citește și Harvey în vârstă de un an și jumătate, primește medalia tatălui care a murit în incendiile din Australia

“Ea ar trebui să știe că tatăl său a fost un bărbat special, care a plecat pe lumea cealaltă doar pentru că era un erou”, spune comandantul australian de pompieri Shane Fitzsimmons în timpul înmormântării. Pe pieptul fetei, Fitzsimmons fixează o medalie, apoi casca pe cap. Andrew O’Dwyer avea 36 de ani, și era pompier de când avea 16 ani era pompier. O viață întreagă i se va spune lui Charlotte că tatăl ei a fost un erou !

Citește și WWF Australia: ” peste 1 miliard de animale au fost ucise de flăcări”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.