Micul Cinar s-a născut cu un semn de naștere în formă de inimă pe frunte: iată cum este astăzi

Cinar are doar 4 ani și se mândrește deja cu aproape 2 mii de urmăritori pe profilul său de Instagram  în care părinții lui postează zilnic fotografii cu el și cu semnul din naștere în formă de inimă care aîncântat întreaga lume. Nimeni nu văzuse vreodată ceva asemănător, iar reacțiile au fost surprinzătoare. Pe Instagram este cunoscut sub numele de lovebaby.cinar, dar pentru toată lumea, chiar și pentru asistentele care l-au văzut prima dată, este copilul-iubire.

Acest câine s-a născut fără lăbuțe, dar dragostea unui om face un mic miracol / VIDEO

” Asistenta, când l-a văzut, a excalmat: ‘O, Dumnezeul meu, este incredibil, el este copilul-iubire “, acestea sunt cuvintele pe care tatăl micuțului Cinar le-a raportat potrivit Daily Mail.

Mama și tata, Murat Engin și Ceyda, care aveau nu mai mult de 30 de ani, originari din Ankara. Când și-au văzut micuțul imediat după naștere . Ei au interpretat acestă pată ca un semn divin special și dulce.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.