Micile tăieturi pe plajă s-au transformat în infecții periculoase

Micile tăieturi pe plajă s-au transformat în infecții periculoase

Arătau ca niște tăieturi simple destinate să se vindece dar în câteva zile s-a dovedit a fi ceva mai grav . Unii oameni au raportat infecții în Hawaii , după ce s-au tăiat pe plajă. În ultimele zile, îngrijorarea în rândul celor cărora le place să înoate în ocean a crescut.

„Am pășit coralul așa asta a fost. M-am spălat. Totul a fost bine, dar trei zile mai târziu, piciorul mi-a explodat “, a spus Davey Temple, care, în timp ce se juca cu nepoții săi  în Waikiki, s-a tăiat într-un coral. Tăierea a devenit o fasciită necrotizantă sau o boală care mănâncă carne . Operația făcută pentru dezinfectarea acesteia a lăsat o cicatrice. O altă persoană, un surfer Guy Steele a avut o infecție după ce a intrarat în apă.

O mamă și-a omorât din neatenție fiul nou-născut în timpul unei discuții violente la telefon cu tatăl copilului

El a spus că piciorul lui s-a a intrat în sepsis  după ce s-a  tăiat cu rocă în timp ce naviga pe Golful Waimea.

Dr. Sarah Park , epidemiolog la Departamentul de Sanatate, a declarat ca medicii nu au văzut nici o creștere a bolilor de carne la pacienți. Bacteriile sunt peste tot în mediul înconjurător și pot apărea infecții grave din cele mai simple dintre tăieturi. Femeia a spus că este necesar să curățați cu atenție rana cu apă proaspătă și curată. În caz de înroșire sau febră, consultați imediat medicul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.