Michael Schumacher, neurologul Riederer închide speranțele cu privire la starea de sănătate al campionului: „Se află într-o stare vegetativă”

Michael Schumacher este treaz, respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate face pași mici cu ajutorul cuiva, dar nu mai mult. Cred că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face ”: acestea sunt cuvintele neurologului Erich Riederer, la șapte ani după accidentul campionului german de Formula 1 pe pârtiade schi. De atunci viața sa și a familiei sale s-au schimbat complet,  iar soția sa Corinna a păstrat cea mai strictă confidențialitate cu privire la stările sale de sănătate.

Franța, un copil de 8 ani devine transgender: „Mă numeam Baptiste, acum sunt Lilie”

Mulți au sperat la o recuperare. Astăzi, profesorul german anunță că starea lui este  ireversibilă.

Cred că se află într-o stare vegetativă, ceea ce înseamnă că este treaz, dar nu răspunde”, a spus el într-un documentar despre Schumacher realizat de TMC France. Teza sa confirmă starea vegetativă și nu dă prea multe speranțe fanilor care în toți acești ani s-au agățat de puținele știri privind micile îmbunătățiri. Fostul manager al lui Schumi , Willi Weber care a suferit un accident vascular cerebral în ultimele săptămâni, a recunoscuse recent:

Știu că Michael este rănit grav, dar, din păcate, nu am vești despre progresul său. Aș vrea să-i strâng mâna, să știu cum este, dar toate acestea sunt respinse de Corinna. Se teme că voi înțelege imediat adevărul și că voi dezvălui totul publicului. Cred cu tărie în recuperarea lui Michael. Este un luptător . Acesta nu poate fi sfârșitul. Mă rog pentru el și sunt convins că mai devreme sau mai târziu îl voi revedea »

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.