Michael Jackson, noi acuzații: “Ne-a abuzat de când eram copii”

Mai sunt încă multe umbre care acoperă figura mitică a lui Machael Jackson, regele necontestat al muzicii pop  care a decedat cu mai bine de 10 ani în urmă.

Scandalul abuzurilor de care a fost acuzat cântărețul nu s-au terminat. De fapt, au ieșit la iveală noi acuzații din partea a doi bărbați care au fost intervievați de Telegraph.

Aceștia au declarat că au suferit sute de abuzuri sexuale din partea starului, încă de la o vârstă fragedă.

În timpul documentarului  “Leaving Neverland”, James Safechuck unul dintre cele două presupuse victime, a declarat că s-a întâlnit cu cântărețul pe când avea doar 10 ani. Odată ce l-a cunoscut, Jackson ar fi început să-l curteze sporadic, dar  în timp, avansurile lui au început să fie tot mai îndrăznețe, până la punctul de a sărbători o căsătorie falsă.

Safechuck nu a fost singurul care a vorbit și a povestit despre copilăria sa.

Un alt bărbat, Wade Robson a decis,  să vorbească despre experiența sa cu regele popului. Omul se întâlnea cu Jackson de la vârsta de 7 ani, când rockstar-ul a început să-l hărțuiască.

Robson a depus  marturie în 1993 și 2005 în apărarea lui Jackson care a fost acuzat de hărțuire, dar acum a spus o altă versiune.

“Acum, vreau să spun adevărul cu aceeași forță cu care am spus minciuni. Michael mi-a spus, de la început, că dacă cineva ar afla, vom merge la închisoare pentru tot restul vieții noastre.

În timpul documentarului transmis pe HBO, cei doi au spus despre dificultatea lor emoțională și despre adolescența tragică prin care au trecut:

“Am fost întotdeauna confuz. De multe ori m-am întrebat, oare sunt gay? “, a spus Robson. În timp ce Safechuck a recunoscut că “o parte a vieții sale este moartă:

”Am murit înăuntru. Ura față mine a fost intensă. Niciodată nu am știut de ce mă urăsc,  când de fapt ar trbui să-l urăsc pe Michael “.

“Michael te făcea să crezi că este vina ta, și că tu ai fost cel care ai început și că a fost ideea ta….”

Te-ar putea interesa și O fetiță de 11 ani se juca cu păpușa în timp ce medicii îi făceau cezariană să nască

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.