Michael J. Fox, adevărul despre bătălia pe care o duce de peste 22 de ani

Michael J Fox a dezvăluit adevărul despre bătălia pe care o duce de peste 22 de ani cu Parkinson și cum a fost forțat să-și pună capăt carierei de actorie. Actorul în vârstă de 59 de ani, cunoscut pentru rolul său în filmul „Înapoi la viitor” , a declarat într-un interviu acordat „People” că, din cauza pierderii de memorie pe termen scurt, nu a mai putut învăța scenariile.

Diagnosticul a venit în 1991 , iar actorul a făcut publică boala sa în 1998, continuând să joace în Spin City 1996-2001 și în The Good Wife din 2010 până în 2016. Acum, cu toate acestea, el și- a încheiat cariera din cauza agravării simptomelor.

Citește și Covid, studiul: „Anticorpii dispar rapid, greu de obținut imunitatea de turmă”

„Am închis” – a recunoscut Michael J Fox –” nu mai pot nici cânta bine la chitară, nu mai pot nici măcar să desenez, nu m-am priceput niciodată la dans și acum cariera mea de actor se înrăutățește”.

Ceea ce a mai rămas, însă, este scrisul : „Din fericire, îmi place foarte mult”.

Ca și când nu ar fi fost de ajuns, în ultimii doi ani, Michael s-a luptat și cu o tumoare a coloanei vertebrale trăind „cele mai întunecate momente”.

Acum, însă, a găsit puterea de a merge mai departe și de a privi spre viitor cu optimism în primul rând pentru soția sa Tracy Pollan și copiii lor.

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu: https://people.com/tv/michael-j-fox-reveals-the-painful-setback-that-led-to-his-darkest-moment-since-parkinsons-diagnosis/

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.