”Mi-am decapitat soția, vreau să mă predau”, dintr-o pungă scoate capul însângerat în fața agenților

Agenții de poliție din Patharpratima din India nu au vrut să creadă în cuvintele lui Abhijit Das, considerând că are probleme mintale. Dar, la un moment dat, bărbatul a scos capul tăiat al soției dintr-o pungă pe care o avea la el.

Când Abhijit Das a plecat la secția de poliție Patharpratima din Bengalul de Vest, la aproximativ 100 de kilometri de Kolkata, agenții inițial nu credeau ce spunea el și presupunea că avea ar probleme de sănătate mintală, potrivit rapoartelor locale. Dar, la un moment dat, indianul în vârstă de 30 de ani a deschis o pungă pe care o adusese cu el și a scos capul decapitat al soției sale.

Citește și La doar 13 ani moare dând naștere copilului pe care l-a avut după ce a fost violată de tatăl său

 

Potrivit  Millennium Post,  când ofițerul de serviciu l-a întrebat de ce dorea să-l vadă, Abhijit a răspuns “cu mult calm” că și-a ucis soția, Amba, și că i-a tăiat capul și ar vrea să se predea. Polițistul a refuzat să-l creadă, așa că bărbatul de 30 de ani a scos capul femeii dintr-o pungă, lăsându-l pe ofițerul îngrozit – care i-a spus să se așeze pe scaun în timp ce așteptau inspectorul. Abhijit a explicat că după ce și-a legat soția de mâini și de piciore a decapitat-o.

După ce l-au arestat , agenții s-au dus la domiciliu celor doi soți și au găsit rămășițele lui Amba într-o baltă de sânge, scrie Times of India.

Unele surse au explicat publicației Millennium Post că nu ar fi existat probleme evidente între cuplul și că cei doi aveau o fiică de trei ani.  Potrivit Times of India, Abhijit ar fi decapitat-o ​​pe Amba  orbit de gelozie pentru că bănuia că ar avea o relație cu un vecin, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Tathagata Basu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.