„Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”, un român și-a înjunghiat soția de 18 ori

Un român de 41 de ani este judecat pentru omor la Bonn după ce a recunoscut că și-a ucis soția. La sfârșitul anului trecut el, pe 26 noiembrie, el și-a înjunghiat în gât soția cu 18 lovituri de cuțit. Crima s-a petrecut după ce femeia l-a anunțat că nu pleacă de Crăciun împreună cu el în România, pentru că ea preferă să rămână în Germania, cu amantul, relatează express.de.   Bărbatul și-a recunoscut fapta.

Cei doi erau căsătoriți de 8 ani și locuiau în Germania, la Waldbröl. Relația lor nu părea să aibă probleme, mai mult voiau să meargă la o clinică de fertilizare, după ce femeia a aflat că nu putea să rămână însărcinată. Toate planurile s-au năruit după ce femeia s-ar fi îndrăgostit de un coleg de muncă al soțului ei și a vrut să divorțeze.

Un student în vârstă de 22 de ani s-a sinucis: „Mă simt sufocat de greutatea blocajului”

Cu o zi înainte de crimă, potrivit bărbatului, soția îl anunțase că nu va pleca cu el  de Crăciun în România. De acolo a urmat un scandal enorm, iar ea l-ar fi insultat. „Mi-a spus că sunt un pitic urât cu care s-a căsătorit doar din milă”, a declarat românul în fața instanței. În urma celor spuse de femeie, bărbatul a încercat să se sinucidă intrând cu mașina într-un copac, dar a scăpat nevătămat.

Întors acasă, în timpul cinei el i-a spus că a încercat să se sinucidă și iar s-au luat la ceartă,  dar de data acesta s-a încheiat într-o baie de sânge  . Femeia s-a enervat că a distrus mașina pe care abia o cumpăraseră și după ce l-a insultat.

„Am găsit-o pe mama moartă și am tăiat-o în bucăți”: fiică arestată

„Am plecat după ea și luat cuțitul pe care îl aveam întotdeauna în dormitor și am înjunghiat-o”.  Bunica victimei a auzit urlete din cameră și a bătut disperată la ușă. Când bărbatul a ieșit plin de sânge a sunat la urgențe. Rănile femeii erau extrem de grave și  a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

”Nu mai aveam niciun control. Acestă faptă mă va urmări mereu și regret ce am făcut pentru tot restul vieții mele”  , a declarat bărbatul în fața instanței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.