Mexicul amenințat de uraganul Delta

Uraganul Delta devine extrem de periculos. Când va atinge, în următoarele câteva ore, peninsula Yucatan, în Mexic , va fi clasificată în categoria 4 (extrem de periculoasă), deci este important ca locuitorii din zonele afectate să încerce să se adăpostească.  Potrivit serviciului meteorologic din SUA, uraganul Delta , cu rafale de vânt de până la 200 de kilometri pe oră, va trece în curând prin Insulele Cayman și apoi se va îndrepta puternic către Mexic, unde va atinge puterea maximă.

Citește și Coronavirus, Trump: „Să învățăm să trăim cu el, gripa este mai mortală”

Un anunț al președintelui  Andre’s Lopez Obrador care alarmat și cerut concetățenilor săi cea mai mare atenție și să ia toate măsurile de precauție pentru a face față sosirii „ Uraganului Delta”. Uraganul ar putea provoca valuri de 2 până la 3 metri însoțite de inundații în zonele de coastă. Autoritățile lucrează pentru a încerca să prevină ca uraganul Delta să provoace chiar și decese.  Din păcate, în America există cazuri frecvente de decese cauzate de trecerea uraganelor care distrug tot ce întâlnesc în fața lor, creând daune enorme.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.