Mexicul a ajuns vârful epidemiei: 257 de decese și 2.409 de moi cazuri

Mexicul a cunoscut cea mai dramatică zi de la începutul urgenței de coronavirus , cu 257 de decese și 2.409 de noi cazuri în ultimele 24 de ore. Subsecretarul pentru prevenirea și promovarea sănătății din Mexic, Hugo Lopez-Gatell, a explicat că țara a atins maximum de infecții pentru un total de de 42.595 de cazuri confirmate și 4.477 de decese.

Utah, poligamia nu mai este considerată infracțiune

“Ne aflăm în cel mai dificil moment al  epidemiei”, a declarat Lopez-Gatell în cadrul conferinței de presă, subliniind că în acest moment Mexicul nu-și poate permite să “relaxeze măsurile” adoptate pentru prevenirea infecțiilor. Ieri, guvernul a declarat că peste jumătate din spitalele din Mexico City au ajuns la limita capacității.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.