Mexic: un raid al poliției se transformă în masacru, 9 morți

Nouă persoane, inclusiv doi polițiști, au fost uciși într-un raid a poliției mexicane pentru a încerca să elibereze mai multe persoane care au fost răpite de o bandă din vestul Mexicului.

În afară de cei doi polițiști uciși, șase dintre cei răpiți au fost uciși cu sânge rece, și un al șaptelea era un simplu trecător, a informat procurorul general Gerardo Octavio Solis. Polițiștii au încercat să intre într-o casă din orașul Tlaquepaque din statul Jalisco, când bandiții au deschis imediat focul. Poliția a solicitat întăriri: zeci de polițiști și două elicopetere, scrie presa internațională

Citește și Crimă oribilă în Anglia unde o femeie și-a decapitat mama! Ce a făcut cu capul femeii

Văzându-se încolțiți răpitorii au ucis prizonierii și au fugit . Poliția îi caută și la acestă oră pe criminali. Într-o școală din apropiere, profesorii au aplicat imediat protocolul de siguranță, determinând toți copiii să se întindă pe jos pentru a se proteja.

Statul Jalisco se confruntă cu o violență deosebit de gravă din cauza crimei organizate, în special a cartelurilor de droguri pe care autoritățile americane le consideră una dintre cele mai periculoase organizații criminale internaționale din lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.