Mexic: un ministru a demisionat dupa ce a provocat unui avion o intarziere de 38 de minute

Mexic: un ministru a demisionat dupa ce a provocat unui avion o intarziere de 38 de minute

Josefa González Blanco, ministrul mediului din Mexic, a demisionat după ce a forțat un avion să decoleze târziu să o aștepte: avionul a decolat după 38 de minute și ministrul a demisionat imediat.
Vinerea trecută, ministrul ar fi trebuit să zboare de la Mexico City la Mexicali. Fiind în întârziere ea a cerut capului de companiei mexicane să o aștepte. După 38 de aminute ministrul s-a urcat în avion iar câțiva pasageri au distribuit pe rețelele de socializare motivele întârzierii impuse de ministru, lucru care a făcut scandal și în ziarele naționale.

 

Președintele Mexicului Andrés Manuel López Obrado, ales în funcție de câteva luni , i-a cerut  să demisioneze.

 

Câteva ore mai târziu, ministrul a scris o scrisoare și și-a dat demisia. “Nu există nicio justificare”, a scris González Blanco. “Transformarea reală a Mexicului necesită o coerență absolută cu valorile corectitudinii și justiției”.

 

González Blanco făcea parte dintr-un guvern care promitea cetățenilor mexicani să facă o adevărată revoluție, ajutând în primul rând pe cei mai săraci.  Dar pentru a face acest lucru, în primul rând, trebuia să interzicem politicienii să folosească jeturile private sau elicopterele, obligându-i astfel pe toți să folosească avioanele normale.

 

“Nu putem avea un guvern bogat și un popor sărac”, a spus șeful guvernului anul trecut.

Te-ar putea interesa și O tanara norvegiana a salvat un catelus de la moarte, dar a murit de rabie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.