Mexic, tragedie în cimitir: cade într-o gaură în timp ce-și îngroapă soția și moare

Un bărbat a căzut într-o gaură și a murit în timp ce își îngropa soția la cimitir: povestea dramatică a avut loc în Guadalajara, în statul Jalisco din Mexic. Tragedia a avut loc pe 18 noiembrie în cimitirul Mezquitan. Conform celor reconstruite, victima, un bărbat în vârstă de 60 de ani, se afla la cimitir împreună cu alți membri ai familiei pentru a-și lua ultimul rămas bun de la soția sa când a căzut într-o gaură adâncă, săpată pentru un alt decedat.

Citește și Povestea tristă a unei asistente la CNN: „Am văzut pacienți murind spunând că Covid-ul nu există și întrebau de boală au?

Gaura, de fapt, a fost acoperită cu un panou care a cedat odată ce bărbatul a trecut accidental peste ea. În timpul căzăturii în groapa de aproximativ 7 metri bărbatul s-a lovit violent de cap și a murit la scurt timp după impact. Odată ce a fost scos la suprafață cu ajutorul intervenției pompierilor, medicii care au ajuns la fața locului au încercat să-l readucă la viață, dar fără succes.

Potrivit declarațiilor pompierilor, gaura, deși era acoperită sumar, era și marcată de niște semne de care bărbatul nu și-ar fi dat seama.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.