Mexic, schimb de focuri de armă între traficanții de droguri: 19 morți

Un schimb de focuri a avut loc între două bande de traficanți de droguri din statul Chihuahua din nordul Mexicului în care și-au pierdut viața cel puțin 19 persoane. Agenții sosiți la fața locului au recuperat 18 arme de calibru mare, două vehicule și două grenade .

În Ecuador, efectul coronavirusului este apocaliptic: cadavrele sunt abandonate și arse pe străzi / VIDEO

Conform unei prime reconstrucții a incidentului, în masacru au fost implicați traficanți din grupul Gente Nueva din Cartelul Sinaloa și alții din Cartelul Juarez.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.