Mexic, răpește o fată de 7 ani: violată și ucisă de partenerul răpitoarei

Micuta Fatima Cecilia Aldriguett Antón, în vârstă de 7 ani, a fost găsită moartă într-un depozit de deșeuri din municipiul Tláhuac, la sud de Mexico City. Fetița a fost violată și apoi ucisă în urma mai multor torturi. Trupul ei a fost sfâșiat și pus în câteva pungi de plastic, ca și cum ar fi doar gunoi.

Citește și Își privea fiica în ochi în timp ce prietenul o viola: ”Asta va fii viața ta de acum înainte”

O crimă șocantă care a indignat întreaga țară. Mama lui Fatima a întârziat 20 de minute ca să-și ridice fiica de la școală, timp suficient pentru ca o altă femeie să-i răpească fetița pentru a o pune în mâinile iubitului ei care a violat-o și a torturat-o până la moarte. Camerele de securitate care au permis identificarea femeii și criminalul fetiței au înregistrat totul.

Acesta este un alt caz de femicid în Mexic. Populația solicită o protecție mai mare pentru femei și sancțiuni mai dure. Conform Daily Mail, se încearcă să se descopere responsabilitățile tuturor celor implicați în acestaă crimă: școala care nu a reușit să protejeze fetița și autoritățile care au început ancheta abia după 24 de ore de la dispariția Fatimei și care ar fi putut fi salvată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.