Mexic: poliția a salvat zeci de migranți care se sufocau într-un camion frigorific Danone

Zeci de migranți care erau înghesuiți într-un camion frigorific Danone a fost salvat de poliția mexicană în timpul călătoriei lor din America Centrală în SUA. Videoclipul dramatic arată poliția federală din Mexic deschizând încet ușile camionului pe care era scris Danone . În interior, copiii, bărbații și femeile sunt înghesuiți în tot spațiul camionului.

Violență sadică: o femeie pusă să aleagă între degete tăiate sau lovituri de ciocan

Migranții au fost salvațipe o autostradă din Veracruz în sudul Mexicului. Erau deja de două zile pe drum. Plecaseră  din Chiapas, un stat din sudul Mexicului, care se învecinează cu Guetamala. Numărul migranților rapoartat în media locale variază de la 58 și 62. Unele rapoarte spun că sunt 45 de bărbați și 13 femei. 18 din cei 58 de migranți sunt  minori. Unii dintre migranți au declarat că au început să se simtă rău din cauza lipsei de oxigen  și au avertizat șoferul dar acesta nu a oprit vehiculul.

Șoferul și copilotul au fost arestați și transferați la procurorul general din Coatzacoalcos, un oraș din nordul Veracruz.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Sursa: Mirror

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.