Mexic, nouăsprezece cadavre închise în saci de plastic au fost găsite într-un canal

Nouăsprezece  saci de plastic conținând corpuri umane în stare de descompunere au fost găsite într-un canal de apă reziduală în statul vestic de Jalisco, Mexic. Zona este afectată de un nivel ridicat de violență legat de traficul de droguri, iar autoritățile investighează cazul, care probabil este vorba de o reglări de conturi între cartele.

Pungile au fost descoperite în Ixtlahuacan de los Membrillos, la aproximativ 40 de kilometri sud de Guadalajara, au spus procurorii. Experții  vor încerca să “determine exact conținutul fiecărui sac”: în prezent au fost identificate doar zece corpuri, printre care și cele ale unei femei.

Victimele au fost ucise prin focuri de armă sau strangulate. Unele cadavre erau mai descompuse decât altele, sugerând că au fost aruncate în canal în momente diferite. Este posibil ca alte cadavre să se găsească pe fundul canalului.

Jalisco este centrul violențelor cartelului Jalisco New Generation, unul dintre cele mai puternice din Mexic . Cu toate acestea, este încă devreme să se stabilească dacă cartelul are legătură cu descoperirea macabră.

Te-ar putea interesa și Ciclonul Idai face ravagii în Mozambic, Zimbabwe și Malawi: cel puțin 150 de morți și sute de dispăruți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.