Mexic, masacrul țestoaselor: 292 de broaște țestoase moarte din cauza „valului roșu”

Aproximativ 292 de țestoase marine au fost găsite moarte în ultimele zile pe plaja statului mexican Oaxaca (sud), victime ale „mareei roșii”, valul de micro-alge care s-au întors în zonă din cauza schimbărilor climatice.

Ctește și Doi ratoni au devenit celebri: se transformă în statui atunci când sunt prinși noaptea într-o grădină / VIDEO

„Valul roșu” promovează dezvoltarea peștilor mici, care sunt toxici pentru țestoase. Valul a lovit coasta Oaxaca pe 25 decembrie, potrivit unei declarații a Autorității mexicane pentru protecția mediului. Speciile afectate sunt țestoasele Chelonia și țestoasele verzi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.