Mexic, în spital după o erecție de trei zile: luase stimulente sexuale pentru tauri

Un bărbat a fost internat într-un spital din Mexic plângându-se de o ” erecție de trei zile” după ce a luat un stimulent sexual “folosit pentru tauri” . După cum se precizează în Daily Mail, pacientul fără nume a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență la Spitalul Specialist 270, din orașul Reynosa, la granița dintre Statele Unite și Mexic. El a recunoscut că a luat substanța în timp ce „intenționa să facă sex cu o femeie în vârstă de 30 de ani “, relatează ziarul peruvian La Republica.

“A fost internat la Spitalul Specialist 270 din Reynosa “, au spus medicii pentru ziar. “Luase un stimulent sexual pe care l-a cumpărat din Veracruz, stimulent folosit de fermierii din acea regiune pentru a pregăti taurii pentru inseminare”, au adăugat specialiștii. Bărbatul s-ar fi dus în oraș, la peste 900 km distanță, în estul Mexicului, pentru a cumpăra stimulentul folosit pentru animale. Nu sunt informații privind starea de sănătate a bărbatului după operație au existat actualizări privind starea lui în urma operației.

Citește și Cea mai fertilă femeie din lume? La doar 40 de ani are deja 44 de copii / Video

Priapismul este o erectie dureroasă de lunga durata. Poate provoca deteriorarea permanentă a penisului dacă nu este tratată rapid. În mod normal, majoritatea erecțiilor scad la scurt timp după ejaculare. În cazurile  în care persistă mai mult de patru ore, este nevoie de o intervenție chirurgicală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.