Mexic: hotii ingenunchiaza un adolescent de 15 ani si il impusca in cap

Mexic: hotii ingenunchiaza un adolescent de 15 ani si il impusca in cap

S-a întâmplat în Manzanillo (Colima), duminică 26 mai 2019. Un băiat de 15 ani care lucra într-un minimarket a fost  ucis cu sânge rece de o bandă de hoți. Înainte de a-l împușca adolescentul a fost obligat să îngenunchiese în fața lor. Camerele de supraveghere ale magazinului au înregistrat momentele crimei care a șocat comunitatea mexicană.

 

Mama băiatului, Rosa Elia Garcia, a declarat: „Fiul meu a fost un copil bun, nu a făcut niciun rău la nimeni. Vrea doar să lucreze să-și îndeplinească visul de a-și cumpăra un computer”

 

Potrivit Daly Mail,  Mauricio Ruíz Garcia în vârstă de 15 ani a decis să-și ridice mânecile pentru a-și ajuta familia și a-și permite un computer fără a obliga părinții lui la alte sacrificii financiare. Așa că s-a angajat ca funcționar și casier la un magazin de lângă casă. O alegere lăudabilă, care care i-a costat viața.

 

Statul Colima este una din zonele Mexicului cu cea mai mare rată de omucideri, cu o medie de 81 de crime per 100.000 de locuitori.

Te-ar putea interesa și Sfarsit tragic pentru o tanara de 33 de ani: drogata, violata si decapitata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.