Mexic, eruptia vulcanului Popocatépetl filmata din avion / VIDEO

Mexic, eruptia vulcanului Popocatépetl filmata din avion / VIDEO

Un utilizator Twitter mexican  care se afla într-un avion peste vulcanul Popocatépetl, a reușit să înregistreze una dintre explozii și a publicat videoclipul în contul său. Luni, Vulcanul Popocatépetl  situat la est de Mexico City a erupt de patru ori.

 

Prima erupție a avut loc la 06:44 (ora locală),și a produs o coloană de gaze și minerale care au atins o înălțime cuprinsă între 4 și 5 kilometri. Vântul a cauzat dispersia materialului vulcanic spre vest, spre orașul Mexico City. Explozia a cauzat  de un nor mare de fum care a invadat aerul satelor situate în apropierea vulcanului, situat în statul Puebla.

Te-ar putea interesa și Virusul West Nile s-a intors: alerta in Italia si Grecia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.