Mexic: elevi îngroziți culcați la pământ după ce trei tâlhari au deschis focul într-o școală / FOTO

Elevii petrificați au fost obligați să stea jos într-o sală de clasă, după ce tâlharii înarmați au luat asalt școala în timpul unui schimb de focuri cu polițiști.

Oroare într-o școală: un elev de 14 ani a înjughiat un profesor

Potrivit Mirror, elevii îngroziți s-au aruncat la pământ în timp ce se auziau focuri  de armă pe coridoarele școlii Rodulfo Figueroa din Cintalapa, Mexic. Imaginile au fost surprinse de un profesor în care îi arată pe elevi la podea în timp ce cei trei oameni deschid focul.

copii2

Potrivit profesorului elevii speriați din clasă sunt un grup de nevoi speciale.

copii

Presa locale, a relatat că incidentul a început când o bandă armată a încercat să jefuiască un magazin  și au fost surprinși de o unitate de poliție. Rapoartele au spus că unii dintre membrii bandei au încercat să scape de poliție alergând în  școală. Anchetatorii investighează incidentul după ce șase bărbați și o femeie au fost arestați schimburi de focuri cu polițiștii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.