Mexic: descoperite ramasitele a 34 de persoane

Mexic: descoperite ramasitele a 34 de persoane

 

În statul Jalisco, unde operează cartelul New Generation , autoritățile mexicane au descoperit rămășițele a cel puțin 34 de persoane în două proprietăți separate din vestul statului Jalisco.
Procurorul general al statului, Gerardo Octavio Solis, a declarat ieri că două cadavre au fost deja identificate și că săpăturile continuă. În patru raiduri, polițiștii au găsit vehicule furate și echipament tactic. Statul găzduiește cartelul New Generation, în Jalisco, unul dintre cele mai puternice și mai îngrozitoare grupuri criminale din Mexic, care printre altele, au doborât un elicopter militar mexican cu lansator de rachete.

 

 

Aproximativ 40.000 de persoane au dispărut de la începutul războiului din 2006.

Te-ar putea intereasa și  Incendiu de proportii: aproximativ 180 de pompieri s-au luptat flacarile ce au cuprins un bloc din Viena

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.