Mexic, cutremur puternic cu magnitudinea de 6,4 pe coasta de sud-vest

Un cutremur puternic de magnitudine 6,4 a fost înregistrat pe mare în fața coastei, la granița de vest dintre Mexic și Guatemala.

Franța, o tânără de 29 de ani însărcinată a fost ucisă de mai mulți câini într-o pădure

Conform datelor de la   Sondajul Geologic al SUA, cutremurul a avut un hipocentru la o adâncime de aproximativ 20 km, iar epicentrul său se afla la 115 km sud-vest de Puerto Madero mexican.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.