Mexic, cutremur puternic cu magnitudinea 7,4. Cel puțin patru victime

Bilanțul victimelor  cutremurului care a lovit Mexicul central și de sud este de cel puțin patru victime și a fost resimțit și în capitala Mexico City. Acest lucru a fost anunțat de către coordonatorul protecției civile locale, David Leon, în declarații la postul de televiziune „Foro Tv”, precizând că victimele se află în statul Oaxaca, epicentrul cutremurului cu o magnitudine de 7,4.

,În momentul de față, există puține daune materiale, având în vedere că șocul ar fi afectat în principal fâșia de coastă slab populată. Epicentrul, conform  institutelor seismologice din Statele Unite și Mexic, a fost înregistrat nu departe de Santa Maria Zapotitlan. Șocul puternic a fost resimțit până în Mexico City, provocând panică în rândul locuitorilor.

China, festivalul cărnii de câini și pisici din Yulin nu se oprește: mii de animale sacrificate

Diferite videoclipuri distribuite pe rețelele de socializare arată cu oamenii panicați au ieșit în stradă iar prin magazine marfa de pe rafturi cădea la pământ.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.