Mexic, atac focuri de arma intr-un bar din Acapulco: cinci morti si sase raniti

Mexic, atac focuri de arma intr-un bar din Acapulco: cinci morti si sase raniti

Un grup de oamenii înarmați au ucis cinci bărbați și au rănit șase alte persoane într-un schimb de focuri dintr-un bar popular din Acapulco, Mexic. Poliția a arestat un martor suspect și interogat. Locul tragediei este Mr. Bar, un restaurant situat pe bulevardul de coastă al orașului pe partea opusă zonei hotelului.

 

În ultimele zile autoritățile au consolidat securitatea pentru sezonul turistic.

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și Cancer, misterul celor 5 copii bolnavi din aceeasi scoala primara

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.