Mexic, atac armat sângeros într-un centru de toxicomani: 24 de morți

Un atac armat sângeros a avut loc asupra unui centru de tratament împotriva dependenței de droguri din Irapuato, în statul Guanajuato, din centrul Mexicului, în care au murit cel puțin 24 de persoane și alte 7 au fost rănite, au confirmat autoritățile locale.

O mamă și-a ucis fiul și l-a cimentat în pivniță apoi îi denunță dispariția: descoperită după 3 luni

Până la acestă oră se cunosc puține detalii ale atacului: șeful securității publice a declarat  doar faptul că atacatorii „au ajuns  în fața centrului într-o mașină de culoare roșie.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.