Mexic, abuzurile șocante în Biserică: „Ne masturba în timp ce ne citea din Biblie, aveam doar 6 ani”

„Părintele Ferdinando Martinez ne chema în sacristie, ne așeza  lângă el, uneori chiar și pe genunchii săi și  în timp ce citea din Biblie ne masturba ”. Apar noi detalii cu privire la dosarul  Congregației Legionarilor lui Hristos , care a publicat un raport privind abuzurile sexuale ale minorilor comise de membrii asociației de la înființarea sa în  Mexic , 3 ianuarie 1941, până în prezent. Fondatorul  preotul mexican  Marcial Maciel Degollado , decedat în 2008, ar fi responsabil pentru cel puțin 60 de cazuri de abuzuri asupra copiilor.

Biserica nu l-ar fi excomunicat niciodată, deoarece în Vatican se aflau cei care îl apărau și s-au limitat să spună că erau doar zvonuri. Procesul împotriva lui a fost deblocat de Joseph Ratzinger  imediat ce devenise papă .

Citește și Investigația internă a congregației Legionarii lui Hristos și a abuzurilor asupra copiilor

Acum apar detalii mai șocante, rezultatele unui sistem intern al ordinii religioase plin de amenințări, spălarea creierului membrilor structurii cărora li s-a interzis să facă plângeri, să aibă contact cu exteriorul, chiar și cu membrii familiei.  Mai multe fete (ale căror vârste variau între 6 și 9 ani), care au fost trimise de familiile înstărite în instituția respectivă pentru a studia plătind taxe foarte mari, au trebuit să sufere în mod regulat o atenție scârboasă din partea acestui preot. Ana Lucia Salazar, astăzi are 36 de ani, este jurnalistă și mamă a trei copii, dar nu va uita niciodată violența. În timpul unui program de televiziune a spus: „Ne citea pasaje din Biblie în timp ce cu o mână ne masturba.  Este clar că, după aceasta,  pentru noi, viața nu a mai fost aceeași . Din păcate trecutul este trecut și nu se poate uita ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.