Mesajul premonitoriu al marelui fotbalist Maradona: „Îmbătrânesc și toată lumea se gândește la moștenirea mea”

Controversa legată de moartea lui Maradona din 25 noiembrie  în Argentina, continuă. Copiii (legitimi sau presupuși) se pregătesc să împartă o moștenire estimată la aproximativ 90 de milioane de dolari și să își ceară drepturile cu privire la patrimoniul lui Maradona care ar include bani, proprietăți imobiliare, acțiuni, cadouri private, mașini de lux, obiecte de marcă și multe altele. Și este ciudat să , dar descoperim că în urmă cu un an, marele fotbalist lansase un mesaj de avertizare referitor la ce s-ar întâmpla după dispariția sa.

Citește și Italia, familia infectează îngrijitoarea fără contract și o aruncă în stradă. Povestea absurdă a Elenei

Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, Maradona a spus: „Știu că acum, pe măsură ce îmbătrânesc, se îngrijorează mai mult de ceea ce las în urmă, nu de ceea ce fac.  Și eu nu … spun tuturor că nu le las nimic! Voi dona totul . Voi dona tot ceea ce am reușit să strâng în viață ”…dar nu a fost așa…..

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.